‘Peter Jan Rens diepst gevallen showmaster ooit’

Foto: SBSPeter Jan Rens is Nederlands’ diepst gevallen showmaster ooit. Dat schrijft De Telegraaf vandaag op pagina Privé. Pagina Privé is in een paginagroot artikel vernietigend over Rens. De krant vraagt zich af hoe het allemaal zo heeft kunnen lopen. “Op een dag zal hij het zelf toch moeten erkennen”, schrijft het dagblad. “Van zijn roem en succes is weinig meer over… Bij de voormalige Mijnheer Kaktus zélf lijkt inmiddels een steek, of beter gezegd STEKEL, los te zitten!” 

Volgens de krant leek Rens ooit de gedroomde opvolger van Willem Ruis, maar trekt hij nu – opgejaagd door schuldeisers – met zijn jonge bruid en pasgeboren dochter van adres naar adres. “Alleen nog zo haalt Peter Jan Rens de media.

Rens was gisteren weer in het nieuws, omdat de 63-jarige presentator zijn 21-jarige vriendin en hun kind zou hebben verlaten. Zijn vriendin bevestigde het aan RTL Boulevard, maar volgens Rens is alles nu weer koek en ei.

In de afgelopen jaren claimde Rens een imperium te hebben opgebouwd in Azië en er meerdere penthouses te bezitten. Dat bleken leugens.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen