Niek van der Bruggen niet bang voor concurrentie

Foto: Nick van OrmondtNiek van der Bruggen vreest niet voor de concurrentie met De Coen & Sander Show op 3FM en Ruud de Wild op Radio 538. Dat vertelt de Q-music dj vandaag in het AD. Van der Bruggen doet vanaf vanmiddag de Q-middagshow. “Ik vind het vooral heel leuk”, geeft hij aan. “Ik wil mijn programma van de rest onderscheiden door veel interactie te hebben met mijn publiek. Het nieuws hoef ik niet door te nemen met een sidekick. Ik kan toch gewoon ook bellen met een luisteraar?

De plek in de middag kwam vrij door het vertrek van Jeroen van Inkel naar Radio Veronica. “Ik heb wel een klein high five-momentje gehad met Froukje“, zegt Van der Bruggen, verwijzend naar zijn vriendin Froukje de Both.

Tussen 4 en 7 op de radio, als Nederland in de auto zit op weg naar huis, is onbetwistbaar het mooiste tijdstip om radio te maken. Het hoogst haalbare“, zegt hij.

Van der Bruggen hoopt dat zijn show een begrip wordt. “Dat je tien jaar lang op een vast tijdstip zit en het echt onderdeel wordt van mijn leven. Dat lijkt me zo mooi.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen