Gerard vreest voor nieuwe Geer en Goor-show

Gerard Joling vreest voor de nieuwe RTL 4-show Waarheen, Waarvoor die hij met Gordon maakt. Dat vertelt de zanger vandaag in De Telegraaf. Joling vraagt zich af of de show er nog komt, nu Gordon moet herstellen van een knie-operatie. “Alles is geannuleerd”, zegt Joling in de krant. “Onze trip naar Parijs, waar we vandaag heen zouden reizen, is dus ook niet doorgegaan. En het is nog maar de vraag of komend weekeinde de andere opnamen, in Nederland, kunnen worden hervat.”

Het is volgens hem ‘een verschrikkelijke toestand’. “Ik had afgelopen week, waarin ik de opnamen in Turkije in mijn eentje voltooide, nog goede hoop dat Gordon op korte termijn weer op de been zou zijn. Ik had al een rolstoel voor hem klaarstaan, dan zou ik hem wel duwen.”

Maar nu blijkt het allemaal veel erger te zijn dan in eerste instantie gedacht. Het hele opnameschema ligt hierdoor op zijn gat. Want Gordon moet herstellen, maar hoe lang dat precies gaat duren, is afwachten.”

Het is natuurlijk voor Gordon het allerergste dat dit zo loopt. Maar, eerlijk is eerlijk, ook voor alle andere betrokkenen is dit een drama. De agenda’s van de productie, andere medewerkers én mijzelf zitten propvol… We zullen moeten afwachten of dit seizoen er nog komt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen