Viola Holt: ‘Niet de enige die moeite had met Catherine’

Viola Holt heeft nog steeds geen goede woorden over voor haar vroegere 5 Uur Show-collega Catherine Keyl. Dat blijkt uit een interview met de presentatrice in weekblad Privé. Holt heeft geen contact met Keyl. “Nee, en dat is er ook nooit geweest. Ik ben niet de enige die moeilijkheden met haar heeft gehad. Ik wil daar verder niets over zeggen, het is al zo lang geleden“, zegt ze. “Dieuwertje Blok en ik zijn alle twee sterrenbeeld Leeuw, we begrepen elkaar. Dat had ik met Catherine niet.” 

Met tv-collega Blok kon Holt wél overweg. “Dieuwertje doet het nu fantastisch bij de radio en zíj is zichzelf gebleven. Ik heb geen idee wat Catherine nu allemaal doet. Ik denk dat ze graag terug wil op tv, maar daar zijn er meer van, van die oude generatie.

Holt zelf hoeft niet terug op tv. “Maar ik snap die mensen wel, hoor. Tv maken is verslavend. Catherine voelt dat zo, maar ook Henny Huisman en Ursul de Geer, van wie je overigens niets meer hoort.

Volgens Holt heeft ze zelf ook heel wat carrières gemaakt. “Na het vertrek van Dieuwertje moest ík zeggen wie haar zou opvolgen. Elke keer als er een nieuwe kwam, zoals Myrna GoossenMaya Eksteen en dus ook Catherine, kwamen ze bij mij om toestemming.

Als ik nee had gezegd waren die carrières heel anders gelopen, kan ik wel vertellen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen