Paul de Leeuw wil niet zonder Patty Brard

Paul de Leeuw kan zich een serie van Ranking the Stars zonder Patty Brard bijna niet meer voorstellen. Dat vertelt de presentator in Veronica Magazine. De Leeuw zou Ranking over vele jaren nog steeds kunnen maken. “In elk geval als Patty Brard dan ook nog leeft!“, zegt De Leeuw. “We dachten dit jaar: we slaan Patty maar eens over. Maar ja, ze begrijpt het spel als geen ander, dus we hebben we haar toch voor de laatste drie afleveringen gevraagd. En ze was weer fantastisch.” 

Wel viel Brard even in herhaling. “Ze moest een foto van haar toilet laten zien, en toen bleek ze die foto een jaar eerder ook al te hebben laten zien, hahaha. Dat is wel het probleem.

Tijdens de opnames heeft De Leeuw ook genoten van de wisselwerking tussen Patricia Paay en dochter Christina Curry. “Die zouden maar één aflevering samen zijn, maar dat zijn er drie geworden. En Marc van der Linden had een klein geschilletje met Richard Groenendijk.

Ook buiten de opnames om is het volgens De Leeuw gezellig. “Na afloop blijft de één lang plakken, terwijl de ander meteen weg is. Viola Holt was niet weg te sláán.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen