Jim Bakkum ziet Publieke Omroep wel zitten

Jim Bakkum wil na zijn vertrek bij SBS 6 graag human interest-programma’s gaan maken. Dat vertelt de presentator en zanger vandaag in dagblad Spits. Bakkum is uitontwikkeld bij Shownieuws en wil meer. Hij is erg gecharmeerd van de Publieke Omroep. “Ik hou heel erg van de programma’s van de publieke omroep, zoals Over De Streep van Arie Boomsma en Je Zal Het Maar Hebben van Valerio. In die programma’s gaat het niet om de presentator zelf, maar om de jongeren“, zegt hij.

Toch ziet Bakkum een ander genre ook wel zitten. “Maar het lijkt me ook leuk om een totaal ander programma te presenteren, zoals een talentenjacht. Jamai gaat nu bijvoorbeeld The Voice Of Holland doen; een ontzettend goede keuze, want hij weet als geen ander hoe de kandidaten zich voelen.

Bakkum hoopt een zender te vinden die ‘echt meedenkt met wie ik ben’. “Een goed voorbeeld daarvan is Chantal Janzen. Er wordt door RTL heel goed nagedacht over wat zij kan en wie zij is. Als zoiets mogelijk zou zijn, dan zou ik dat heel graag willen.

Alleen deze maand werkt Bakkum nog voor SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen