Jim Bakkum beëindigt samenwerking met SBS

Jim Bakkum vertrekt na twee jaar bij SBS 6. Hij is alleen deze maand nog te zien als presentator van Shownieuws. Dat heeft hij laten weten in een verklaring. Bakkum kijkt naar eigen zeggen terug op een plezierige tijd. “Ik heb in twee jaar heel veel geleerd bij SBS en met een fantastisch team mogen werken bij Shownieuws. Ik zal ze dan ook erg gaan missen, maar op dit moment voelt het goed om te kijken wat mijn toekomst nog meer kan gaan brengen op tv-gebied.” 

Het einde van de samenwerking betekent niet dat Bakkum ophoudt met presenteren. “Het presenteren is, naast mijn muzikale en acteerambities, echt een passie geworden. Ik kan dan ook niet wachten om me in de toekomst te gaan richten op nieuwe programma’s.”

Bakkum zal zijn tv-plannen op termijn bekend maken. Op dit moment concentreert hij zich op zijn muziek, waarvoor hij momenteel veel in de studio te vinden is en waarvan het resultaat binnenkort te horen is.

Daarnaast zal Bakkum vanaf januari 2015 ook zijn opwachting maken in de nieuwe musical ‘Hartsvrienden’, geproduceerd door Van Lambaart Entertainment.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen