Natasja Froger hoeft geen quiz

Foto: Nick van OrmondtNatasja Froger ziet zichzelf niet zo snel een amusementsprogramma zoals een quiz presenteren. Dat heeft de presentatrice laten weten op Radio 538. Het liefst maakt Froger emo-tv, zoals in het nieuwe seizoen het RTL 4-programma Doof. “Dit is op mijn pad gekomen. Ik vond het zo mooi, dat ik dacht: ik ga het doen. Ik zou niet zo snel iets als een quiz presenteren, denk ik. Dit soort programma’s spreekt me elke keer toch weer erg aan, dus ik ben blij dat ik het mag doen.”

Froger zegt niet tegen alles ‘ja’. “Ik kies programma’s wel met mijn hart. Dit was een programma waarvan ik gelijk dacht: ja. Ik vind het ontzettend gaaf.”

De presentatrice ziet het als een cadeautje. “Je moet niet vergeten dat ik nooit de ambitie heb gehad om überhaupt iets op televisie te gaan doen. Toen ik gevraagd werd, dacht ik: wie heeft dit bedacht? Toen ik het eenmaal ging doen, dacht ik: wat leuk dat ze dit bedacht hebben, want ik vind het enig.

De opnames van Doof, waarin doven weer gehoor krijgen, zijn in volle gang. “Ik ben er al met twee bezig en nummer drie gaan we volgende week mee beginnen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen