Toprak weg uit GTST en aan de slag voor BNN

Foto: RTLToprak Yalçiner stopt met de rol van Nuran in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze gaat werken in het theater én voor BNN. Dat maakte ze gisterenavond bekend aan de desk van RTL Boulevard. Yalçiner gaat andere dingen doen. “Ik ga vanaf september het theater in. Daar ligt mijn theater ook wel heel erg. Ik ga een comedystuk doen en dat is de eerste keer. En in maart 2015 moeten we BNN een beetje in de gaten houden. Een dramaserie? Dat weet ik niet“, aldus de 27-jarige actrice.

Ze heeft genoten van haar rol. “Nuran is een heel veelzijdig persoon. Ze kwam de serie binnen met een hoofddoek, ze trouwde met Rik, ze deed haar hoofddoek af, ze raakte verlamd. Ze heeft zo veel meegemaakt en ik vond het wel een mooi, rond verhaal.”

Nuran gaat revalideren in het buitenland, waardoor de mogelijkheid blijft bestaan dat ze terugkeert. “Dat is bij Goede Tijden altijd zo. Er gaan mensen weg en ze komen terug. Voor mij is het zeker niet uitgesloten dat ik niet meer terug zou gaan. Het is een fijne werkplek.”

Haar vertrek is vanavond te zien in GTST.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen