Mariska van Kolck verbiedt beelden Ranking the Stars

Mariska van Kolck is bij de opnames van Ranking the Stars gekwetst door grappen van haar collega’s. Die beelden komen niet in de uitzending. Dat vertelde de musicalster gisteren in RTL Boulevard. Van Kolck heeft het er nog steeds moeilijk mee. “Ik was op een gegeven moment doelwit. Ik denk dat zij dachten: dit is grappig, zij komt er wel overheen. Niet wetend dat sommige dingen mij heel erg raken. We zijn dan ook niet bevriend, we zijn collega’s. Ik heb gehuild, ja“, zegt ze.

Het ging te ver, vindt Van Kolck. “Het publiek en collega’s merkten ook dat het kwetsend was. Het leek alsof ik mijn dierbare, lieve kindjes zou verkopen voor een stukje Wall of Fame. Ik was behoorlijk verdrietig. Iemand zei achteraf tegen me: ‘Ik was weggelopen.’”

Het komt niet op de buis. “Er zullen een aantal dingen uitgehaald worden, omdat sommige dingen niet gezegd hadden mogen worden, omdat sommige dingen te kwetsend waren en te privé. Dat kan en mag je niet laten zien.”

Marc van der Linden zat ook in de uitzending en was betrokken bij de huilpartij. “Er was een vraag over bij wie je je hart zou uitstorten. Richard Groenendijk maakte toen een opmerking dat hij dat niet bij Mariska zou doen, omdat zij dat dan publicitair zou gebruiken.”

Er was ook een opmerking over haar kinderen. Toen vroeg Paul aan mij: ‘Is dat zo?’ Toen zei ik: ‘Mariska werkt wel mee met de bladen.’ Ik vind dat een compliment, want ze snapt publiciteit heel goed en daarom houdt ze het al 25 jaar vol.”

Van Kolck: “Ik ben gewoon ik. Ik ben kwetsbaar. Mij kun je raken, mij kun je echt verdriet doen. Ik heb Marc en Richard inmiddels gesproken. Ik ben niet haatdragend.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen