Floortje overweegt vertrek bij BNN en 3 Op Reis

Floortje Dessing overweegt een vertrek bij BNN en het programma 3 Op Reis. Dat vertelt de presentatrice dit weekend in AD Magazine. Dessing had afgelopen seizoen veel succes met haar Nederland 1-programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. “Ik kan daar meer de diepte in, langer interviewen. Het is journalistieker. Het zou heel goed kunnen dat dit mijn laatste seizoen 3 Op Reis is, na vijftien jaar. Ik ben heel erg toe aan iets nieuws en die weg ben ik nu ingeslagen“, zegt ze.

De presentatrice overweegt ook een omroepswitch. “Het zou ook heel goed kunnen dat ik stop bij BNN, omdat ik vind dat ik daar te oud voor geworden ben. En dat ik doorgroei naar een omroep die meer bij mijn leeftijd past. En waar ik die ambities meer tot hun recht kan laten komen.

Dat zou de VARA kunnen zijn. “Dat is een logische gedachte, want het is nu één bedrijf met twee verschillende merken. Maar het is puur gebaseerd op mijn leeftijd en het feit dat BNN een jongerenomroep is.

Ik voel me er zeker geen gezapige veertiger en er is vanuit BNN helemaal geen druk om weg te moeten. Integendeel zelfs. Ik vind het vooral zelf.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen