Tv-toekomst realityster Michael van der Plas onzeker

Foto: Nick van OrmondtDe tv-carrière van realityster Michael van der Plas is voorbij, als hij daadwerkelijk veroordeeld wordt voor wapenbezit en drugshandel. Dat heeft manager Jake Hampel laten weten in RTL Boulevard. Michael en zijn Barbie hebben hun eigen soap op RTL 5. “RTL is daar heel knip en klaar in. Zij willen zich distantiëren van criminele activiteiten. Mocht Michael van der Plas daadwerkelijk de feiten begaan hebben die hem verweten worden, dan zal RTL zijn handen er vanaf trekken“, zo vertelt Hampel.

Het kan nog wel even duren voordat er duidelijkheid is, meent Hampel. “Michael heeft een beroepsmogelijkheid. Die zaak loopt dan sowieso nog minimaal een jaar.”

Ook Hampel neemt bij een veroordeling afstand van Van der Plas. “De afspraak is wel met elkaar gemaakt dat als dat vonnis definitief is, we uit elkaar gaan, omdat ik zakelijk dan ook niets meer kan bereiken en omdat ik dat ook niet wil. Ik kan me er natuurlijk niet mee verenigen dat iemand zich schuldig maakt aan wapenbezit en drugshandel.”

Van der Plas verscheen woensdag voor de rechter. “Michael is natuurlijk helemaal niet blij. Ook al word je beschuldigd, het zijn nog wel beschuldigingen en geen voldongen feiten. Hij is daar dan best wel emotioneel geraakt over.

Barbie is ingehaald door Roy Donders als het gaat om de kijkcijfertopper in het realitygenre.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen