Patrick Lodiers volgt Rob Kamphues op bij KRO-NCRV

Patrick Lodiers maakt de overstap van BNN-VARA naar KRO-NCRV. Hij volgt Rob Kamphues op als presentator van De Reünie. Dat heeft de omroep zojuist laten weten. Lodiers, die per 1 augustus in dienst treedt, gaat naast De Reünie ook andere programma’s presenteren. “We kijken uit naar de komst van Patrick Lodiers. De komende jaren willen we gaan werken met presentatoren die meerdere soorten programma’s kunnen maken“, zegt mediadirecteur Taco Rijssemus.

Hello Goodbye-presentator Klaas Drupsteen moest om diezelfde reden weg: hij is volgens de omroep niet bekend genoeg om meerdere soorten programma’s te maken. Lodiers kan dat wel, oordeelt Rijssemus. “Wij zijn ervan overtuigd dat Patrick Lodiers goed bij deze nieuwe koers past.

Lodiers is opgetogen over de nieuwe stap in zijn carrière: “BNN heeft mij onwaarschijnlijk veel gebracht. Maar ooit moet je er weg. En nu ik die deur achter mij ga sluiten, opent zich een mooie poort naar een uitdagende toekomst: de KRO-NCRV. Met vreugde en grote dankbaarheid kijk ik achterom, en met ambitie en verlangen vooruit.

Lodiers begon in 2001 bij BNN met Je Zal Het Maar Hebben. Vervolgens presenteerde hij onder meer De Lama’s, Over Mijn Lijk, De Nationale IQ Test, Patrick ik Uruzgan en De Grote Donorshow. Tot dit jaar was hij ook voorzitter van BNN.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen