Eric van Tijn verbijsterd door Ilse en Waylon

Foto: Mike van den ToornEric van Tijn was voorafgaand aan het Eurovisie Songfestival zeer negatief over Calm After The Storm, maar zijn mening over het liedje van Ilse DeLange en Waylon is compleet bijgesteld. Dat heeft hij laten weten op Radio 2. Van Tijn is lyrisch. “Ik zat verbijsterd te kijken, in positieve zin. Die regisseur heeft er zo iets te geks van gemaakt. Als je het zó doet, hebben ze er eigenlijk wél heel veel van gemaakt. Ik wist natuurlijk wel dat ze heel goed waren, maar ze zongen ook ineens te gek.” 

Na de eerste presentatie bij De Wereld Draait Door, liet Van Tijn zich erg negatief uit over het duo. “De eerste presentatie bij De Wereld Draait Door vond ik gewoon niet zo goed. Ik vond het liedje toen ook vrij saai overkomen hoe ze het presenteerden.

Ik dacht: als ze gewoon gaan staan zoals bij De Wereld Draait Door en glazig voor zich uitkijken, dan wordt het niets, maar ze hebben er een geniale presentatie van gemaakt. Ik zat echt verbijsterd te kijken. Zo kan het natuurlijk wel.

Vooral Waylon vond hij sterk. “Waylon was sensationeel goed hoe hij even met de camera speelt. Dat heeft hij heel slim gedaan.”

Ilse en Waylon staan zaterdag in de grote finale van het Songfestival.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen