Niet Dave, maar Andy alsnog in Sterren Springen

Foto: Erik MullerNiet de springgrage Dave Roelvink, maar kandidaat Andy van der Meijde mag vrijdag de geblesseerde Britt Dekker vervangen in de finale van Sterren Springen. Dat heeft de tv-zender zojuist laten weten. Dekker brak haar kleine teen na de halve finale van afgelopen zaterdag. “Omdat ze blij was door te mogen naar de finale deed ze een vreugdedansje waarbij ze met haar teen achter een ijzeren paal bleef hangen“, legt een woordvoerster van de zender uit.

Ondanks haar gebroken teen heeft Dekker er alles aan gedaan om mee te doen met de finale. “Maar helaas blijkt dat haar blessure te ernstig is en doet ze niet mee komende zaterdag.”

Nu wordt ze vervangen door Van der Meijde. “Andy sprong in de halve finale op Supermanachtige wijze van de plank. Helaas maakte zijn sprong net niet voldoende indruk op de jury. Nu zijn rivaal Britt niet meer mee kan doen, schuift Andy alsnog door naar de finale.”

Tijdens de trainingen gisteren brak ook kandidate Lucia Rijker iets. Zij verloor een stukje van haar tand. “Ondanks dat de schrik er goed in zit, springt zij zaterdag gewoon nog mee.”

Naast Lucia Rijker en Andy van der Meijde springen zaterdag ook Koen Verweij, Jeffrey Wammes, Anna Alicia Sklias en Joey Spaan mee met de finale van Sterren Springen.

Dave Roelvink heeft de afgelopen week veelvuldig in de media laten weten op een wildcard te hopen. SBS 6 kiest echter voor Van der Meijde, die voor de zender ook een soap maakt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen