Willibrord Frequin wil geen tv-comeback

Willibrord Frequin zou een aanbod om terug te keren op televisie weigeren. Dat vertelt de oud-presentator in weekblad Party. Frequin mist de televisiewereld niet. Hij geniet juist van de rust. “Nee, ik mis het voor geen meter. Op een gegeven moment heb je een bepaalde naam en faam. Je kunt beter op het hoogtepunt stoppen. Als ze me weer zouden vragen, zou ik het niet doen. Bij het programma De Week van Willibrord waren wij dag en nacht bezig. Dat gaf een hoop stress.”

Het waren lastige tijden, aldus Frequin. “Veel jongens uit mijn team, inclusief ikzelf, zagen hun huwelijk daardoor naar de klote gaan. Je bent nooit thuis en als ik thuis was dan zat ik te bellen. Of ik zei dat ik om acht uur thuis zou zijn, en dan werd het toch weer half een ’s nachts. Zo ging dat.”

Volgens Frequin is er wel behoefte aan zijn programma’s. “Nou, ik zal je vertellen: men vraagt bijna elke dag als ik op straat loop, zelfs vanochtend nog, wanneer ik terug kom op televisie. ‘We missen je’, zeggen ze dan.

Is er een nieuwe Frequin opgestaan? “Nou, ik vind die kleine presentator van PowNews, Danny Ghosen, die laatst in Den Haag het gedrag van diplomaten die fout parkeerden aan de kaak stelde en uiteindelijk klappen opliep, wel brutaal en gedurfd.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen