Dave Roelvink niet naakt in Sterren Springen

Als naakt springen de enige manier is om een wildcard te krijgen voor Sterren Springen, dan laat Dave Roelvink zijn deelname aan de SBS 6-show schieten. Dat heeft de zoon van volkszanger Dries Roelvink laten weten op 3FM. Roelvink hoopt een wildcard te krijgen voor de finale van de SBS 6-show op zaterdag, maar heeft daar niet alles voor over. “Dat ik het naakt doe? Dat kun jij vergeten. Dan ziet iedereen dat kleine dingetje van me, ha ha!“, zo laat het fotomodel weten op de radio.

Er is volgens Roelvink nog niets besloten. “Ze zijn erover in bespreking, maar tot nu toe heb ik hem nog niet. Dat is wel jammer. Britt heeft ook een wildcard gekregen. Die sprong van de vijf meter. Dan vind ik dat ik met mijn anderhalve salto van de tien meter die ik zou doen ook wel door mag. Maar het is niet aan mij.

Als er toch plannen zijn om hem een wildcard te geven, dan moet de productie dat wel snel doen, aldus Roelvink. “Ik hoop zo snel mogelijk. Als ik zaterdag moet springen en ik kan vrijdag pas weer trainen…

De finale van Sterren Springen is zaterdag te zien op SBS 6. Atleet Jeffrey Wammes wordt gezien als de grootste kanshebber voor de overwinning.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen