Edwin Evers: ‘Agenda wel héél erg vol’

Foto: Dirk-Jan van DijkEdwin Evers ervaart momenteel een behoorlijke werkdruk. Dat laat de Radio 538-dj vandaag weten in het AD. Dat het ‘meer dan goed’ gaat, heeft gevolgen voor zijn vrije tijd. “Mijn agenda zit op dit moment wel héél erg vol. Door de week presenteren in de vroege ochtenduren, richting het weekend ’s avonds optreden met de band, tussen de bedrijven door nieuwe liedjes schrijven en produceren voor Glennis Grace, en nog een heleboel andere dingen“, aldus de rijkste radio-dj van het land.

Voor zijn vriendin heeft hij weinig tijd. “Omdat ik bijna iedere dag om 4.00 uur opsta, ga ik ’s avonds meestal tussen 20.00 en 20.30 uur naar bed. Na bijna 17 jaar ochtendshow is mijn biologische klok daar volledig op ingesteld geraakt.

Recent tekende Evers voor een aantal jaar bij bij 538. “Vroeger tekende ik steeds 5 jaar bij, maar tegenwoordig vind ik 24 maanden het maximum. Ik doe mijn werk nog steeds met vreselijk veel plezier, maar besef ook dat er vroeg of laat een moment komt dat de interesse van het publiek voor Evers Staat op afneemt.”

En het kan best zijn dat ik er op termijn geen zin meer in heb“, besluit hij.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen