Wolter maakte zich zorgen om dochter in The Voice

Wolter Kroes maakte zich behoorlijk veel zorgen toen zijn dochter Pamela (15) besloot mee te doen aan The Voice of Holland. Dat vertelt de volkszanger in Veronica Magazine. Kroes zag haar deelname aan de RTL 4-show helemaal niet zitten. “Een tijd terug deed Pamela mee aan The Voice. God oh god, als ze wint, moet ze zich vastleggen aan een tweejarig contract, dacht ik. Mooi dat ik dat contract dan 36 keer had laten checken. Het is niet zover gekomen en ik ben er niet rouwig om.”

Het was een goede leerschool, maar uiteindelijk moet je dit vak leren door veel vlieguren te maken. Een talentenshow is pas het prille begin“, weet de volkszanger.

Hij bescherm zijn dochter waar mogelijk. “Ik wil haar behoeden voor de valkuilen van het showbizzvak. Want in de 25 jaar dat ik als zanger aan het werk ben, ging ik weleens gruwelijk op mijn bek. Door de kleine lettertjes van een contract niet goed te lezen bijvoorbeeld.

Eenmaal getekend, kost het je klauwen met geld als je nog onder de verplichtingen uit wilt. Toch heb ik dat ooit gedaan, mijn vrijheid is me veel meer waard dan al die euro’s.”

Ach, bij Wolter Kroes Producties BV zal er altijd een plekje vrij zijn voor haar.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen