Beau voelde zich jarenlang schuldig bij SBS 6

Foto: BNNBeau van Erven Dorens heeft zich in zijn begintijd bij SBS 6 erg schuldig gevoeld. Dat vertelt de presentator in Mikro Gids. Voordat Van Erven Dorens naar SBS 6 kwam, had hij veel succes bij RTL 4. “Alles wat ik aanpakte, werd een succes en dan heb je in je hoofd geen grenzen. Een paar jaar geleden kwam de klad erin na mijn overstap van RTL naar SBS 6. Ik heb me zeker twee jaar behoorlijk schuldig gevoeld dat ik daar niet het succes heb kunnen brengen dat ik voor ogen had.” 

Gelukkig gaat het nu een stuk beter bij SBS“, aldus Van Erven Dorens. “De sfeer is er goed en ik werk samen met hartstikke leuke mensen. Maar ik heb ook weleens gedacht: moet ik misschien maar helemaal ophouden met televisie en iets anders gaan doen?

Inmiddels maakt hij zich minder druk. “Vroeger durfde ik niemand teleur te stellen. Ik ben echt een pleaser en dat is ook de oorsprong van mijn werk als presentator. Ik wil het mensen altijd graag naar de zin maken. Maar ik ben beter geworden in nee zeggen.”

Ik doe ook bijna nooit meer interviews. Niet omdat ik het niet leuk vind, maar omdat ik denk: ik kan veel beter lekker met mijn kinderen gaan voetballen. Het draait uiteindelijk alleen om mijn gezin.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen