SBS 6-baas: ‘Utopia kan nog groeien’

Foto: RTLSBS 6-baas René Oosterman denkt dat de kijkcijfers van Utopia nog kunnen groeien. Dat vertelt hij in Veronica Magazine. Utopia scoort de afgelopen weken steevast boven de 800.000 kijkers en is daarmee de grootste vooravondhit van SBS 6 ooit. Hoewel de zomer voor de deur staat, is Oosterman hoopvol. “We zijn aan een gedurfd avontuur begonnen, en we hebben de goede snaar geraakt. We zijn ongelooflijk blij met het aantal kijkers en ik denk dat het nog kan groeien.

De kritiek dat de tv-uitzendingen van Utopia zo ver achterliepen bij de live streams op internet is inmiddels verdwenen. “We hebben toen besloten om dichter op de actualiteit te gaan zitten. De makers hebben natuurlijk wel de tijd nodig voor de montage, maar sindsdien is dat wat de kijkers om 19.30 uur zien niet ouder dan 48 uur. We krijgen ook geen klachten meer.

Al met al is Oosterman trots op het project. “Alles wat op de streams gebeurt, wordt rond getoeterd. We zijn erin geslaagd om online bij tv te betrekken. Al die berichten in andere media geven een extra impuls om naar Utopia te kijken.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen