Patty Brard schrikt van Reinout op cover Party

Foto: AVROPatty Brard is behoorlijk geschrokken van de foto van Reinout Oerlemans die weekblad Party deze week op haar cover heeft staan. Dat heeft de tv-diva laten weten in Shownieuws. Party heeft de eerste foto’s van Oerlemans na zijn bypassoperatie gepubliceerd. Hierop is te zien hoe hij een boswandeling maakt. “Daar ben ik eigenlijk best wel een klein beetje van geschrokken. Ik herkende hem in eerste instantie zelfs niet eens. Het heeft er natuurlijk fysiek heel erg ingehakt“, aldus Brard.

Brard vindt het lastig om te zien. “Je kunt wel heel erg duidelijk zien dat hij een jasje uit gedaan heeft, hoor. Ik vind hem bijna niet te herkennen. Ik vind het heel sneu.

Weekblad Party zelf vindt Oerlemans er ook slecht uitzien. “Moederziel alleen en in traag tempo wandelt Reinout Oerlemans over het zanderige bospad nabij zijn huis. Aan zijn magere en bleke gezicht is te zien hoe de hartaanval er heeft ingehakt“, schrijft het blad.

Volgens zijn vrouw Daniëlle is Oerlemans nog steeds herstellende. “In alle rust werkt hij aan zijn herstel. Hij is al een paar keer naar het hockeyveld gelopen, dat is een wandeling van zo’n twee kilometer.

Reinout moet opnieuw conditie opdoen en hij doet dat stukje bij beetje. We gaan af en toe op bezoek bij familie en vrienden en verder rust Reinout veel.

 

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen