‘Publiek Geer en Goor-show urineert tijdens opnames’

Mensen in het publiek hebben tijdens de opnames van de nieuwe RTL 4-show Alles Mag Op Vrijdag met Gerard JolingGordon en Jandino Asporaat in hun ondergoed geürineerd. Dat meldde Albert Verlinde dinsdag in RTL Boulevard. Het publiek is tijdens de opnames door het dolle heen, aldus Verlinde. “De opnames zijn nu een week bezig. Ik heb al gehoord dat mensen in het publiek letterlijk in hun broek geplast hebben van het lachen, dat het zó komisch is.”

De première-avond wordt volgens Verlinde spannend. “Het moet echt de grote nieuwe vrijdagavondshow van RTL worden. Heel spannend, want er is voor het eerst geen talentenjacht op vrijdagavond. Eerst heb je die dierenquiz met Paul de Leeuw en daarna dit programma. Op 25 april gaat het allemaal beginnen.”

Joling gaf in RTL Boulevard ook nog een interview over een filmpje op internet dat hem in opspraak bracht. Daarop is te zien hoe hij een 18-jarige forceert om met hem te kussen. Volgens Joling was het gewoon een jolige avond en was hij dronken.

Verlinde, niet onbekend met het fenomeen toyboys, prijst Joling. “Ik vind het hulde aan Gerard. Hij had ook kunnen zeggen: ‘Ik zeg er niets over.’ Maar hij vertelt gewoon open en eerlijk hoe het zit.”

Dat is denk ik de grote gunfactor die Gerard heeft en daarom gaan we ook met z’n allen kijken op 25 april naar Alles Mag Op Vrijdag.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen