Gerard Joling vond Ibiza-serie SBS 6 slecht

Gerard Joling krijgt dan wel een vorstelijk salaris van SBS 6, hij schroomt zich er niet voor om zich kritisch uit te laten over zijn werkgever. Zo vond hij de SBS 6-serie Verliefd op Ibiza vreselijk slecht. Dat vertelt hij in Mikro Gids. Joling vond het tenenkrommend. “Verliefd op Ibiza op SBS 6 vond ik het afgelopen tv-seizoen erg overschat. Het waren wel goede acteurs en mooie mensen, maar uiteindelijk moet er wel een goede verhaallijn in zitten. Je ziet dat het heel snel is opgenomen.

Een grote teleurstelling, aldus Joling. “Ik vond het heel jammer voor SBS 6, want bij die omroep ligt mijn hart. Trek er een maand langer voor uit en geef het wat meer geld. Maar helaas, dat is niet gebeurd.”

Overigens kijkt Joling liever een film. “Ik houd in ieder geval niet van sciencefiction, vreselijk. Wel houd ik van een goede romantische of actiefilm. Maar ik heb eigenlijk te weinig tijd om films te kijken.

Verliefd op Ibiza de serie was afgelopen najaar een van de pijlers van de nieuwe SBS 6-programmering. Het tv-station hield haar najaarspresentatie zelfs op Ibiza. Uiteindelijk werd de serie een grote flop.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen