GTST-Elvira: ‘Mijn Bianca snel geaccepteerd’

Elvira Out heeft het idee dat de kijkers van Goede Tijden Slechte Tijden haar snel hebben geaccepteerd als opvolger van Cynthia Abma. Dat vertelt de actrice in Televizier. Het personage Bianca Bouwhuis wordt sinds Abma’s vertrek naar SBS 6 gespeeld door Out. “Ik was er niet mee bezig, maar mijn Bianca is gelukkig heel snel geaccepteerd, daar ben ik blij om. Ik zie zelf ook dat het plaatje klopt; je gelooft wel dat Joep Sertons en ik een setje kunnen zijn“, zo vertelt ze.

En ook haar soapzoon is geloofwaardig, vindt Out. “Guido Spek lijkt zelfs een beetje op mij. Het scheelt ook dat Cynthia en ik hetzelfde type vrouw zijn; no-nonsense, vrolijk en van het harmoniemodel.”

Haar familie is trots op Out. “Mijn vader zei na mijn eerste scène als Bianca: ‘Deze rol is je op het lijf geschreven. Geen geheime agenda, maar een oprechte vrouw.’”

Maar niet alleen haar familie is fan. Ze heeft veel ‘enthousiaste en positieve reacties’ ontvangen. “Als ik mijn kinderen van school haal, staat er regelmatig een kind bijna verliefd naar me te kijken om vervolgens te zeggen: ‘Je doet het heel goed!’ Hartverwarmend.”

En ik hoor ook dat mensen niet beter weten dan dat ik Bianca ben. Ik ben een tevreden mens.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen