Henny Huisman: ‘SBS 6-baas snapt mij’

Henny Huisman heeft het idee dat René Oosterman, de nieuwe zenderbaas van SBS 6, hem goed begrijpt. Dat heeft de voormalig tv-ster laten weten op 3FM. Sinds Beau van Erven Dorens vorig jaar een actie begon om Huisman terug op de buis te krijgen, is er contact tussen Huisman en Oosterman. “René Oosterman is de nieuwe directeur daar en daar heb ik mee gewerkt bij RTL. Die man snapt het gewoon, weet je wel, hij begrijpt wel dat ik dat leuk vind“, vertelt de presentator. 

Huisman krijgt begrip van Oosterman. “Hij zegt: ‘John de Mol gaat zelf ook door, Joop van den Ende gaat ook door, André van Duin gaat door, iedereen gaat door, dus jij wil ook door.’ Ik zeg: ‘Ik vind het hartstikke leuk, het is ook mijn hobby.‘”

Er is nog geen concreet project voor Huisman. “Toevallig heb ik twee weken terug een mail gehad: ‘Nog geen witte rook, maar we zijn bezig.‘”

Of hij binnen nu en een jaar een eigen programma heeft op SBS 6, weet Huisma nniet. “Ik durf niks meer te zeggen, want als het niet doorgaat, klinkt het allemaal weer zo zielig. Mensen hoeven me niet zielig te vinden, maar ik hou alleen heel erg van mijn werk, ik vind het leuk. Dat mag je bijna niet zeggen.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen