Britt Dekker huilde om Sterren Springen-exit

Foto: RTLBritt Dekker moest huilen nadat ze werd weggestemd uit de SBS 6-show Sterren Springen. Dat heeft de realityster bekend op Radio 538. Dekker, die na de storm van de kritiek op haar exit alsnog een wildcard heeft gekregen, was met stomheid geslagen. “Ik snapte het eerst niet. Ik weet niet waarom ik eruit moest. Ik dacht: hoe kan dit? De sprong was perfect. Nathalie ging wel door en die maakte alleen een duik, die ik in de warming up doe. Ik snapte er helemaal niks van.

De realityster vond het lastig om zich goed te houden. “Ik moest eerst niet huilen, maar daarna huilde ik stieken op de wc. Uit een soort boosheid, van: hoe kan dit? Als je heel boos bent, komen er tranen uit je ogen.

Haar fans reageerden woedend. “Het was niet normaal. Ze hadden de uitzending gezien en die was niet live. Het publiek bij de show had drie minuten boe geroepen, maar dat is terug geknipt naar tien seconden, dus ik dacht: de kijkers worden niet meer boos.  Maar toen ging Twitter echt helemaal los. Het ging alleen maar daarover.

Dat de wildcard een noodgreep van een falende jury is, gelooft Dekker niet. “Bij Idols heb je ook een wildcard. Dat is een bekend begrip, dus dat geloof ik wel.”

Sterren Springen was zaterdag niet live. De uitzending was al op dinsdag opgenomen, omdat het zwembad dit weekend niet beschikbaar was.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen