Sterren Springen geeft wildcard aan Britt Dekker

Foto: RTLBritt Dekker blijft toch in de race bij Sterren Springen. De jury heeft opnieuw een oordeel gevormd en haar een wildcard. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Juryvoorzitter Frans van de Konijnenburg heeft de sprongen nogmaals bekeken en mocht een keus maken. “De keus is gevallen op Britt Dekker omdat ze met haar sprong lef heeft getoond en een mooie binnenwaartse hurkduik heeft laten zien, ondanks haar elleboogblessure“, aldus SBS. 

Het niveau van Sterren Springen ligt hoog dit jaar, benadrukt SBS. “Met topsporters als Koen Verweij en Jeffrey Wammes is de concurrentie onderling extra groot. De jury kijkt echter niet alleen naar de techniek van de sprong, ook andere aspecten wegen mee in het eindoordeel.”

Zo wordt ook gekeken naar persoonlijke ontwikkeling. “Sommige deelnemers begonnen met enorme hoogte- of watervrees aan de zaterdagavondshow en weten na wekenlange training toch op een indrukwekkende manier de duikplank af te gaan.”

Britt Dekker heeft ondanks haar elleboogblessure toch een dappere sprong gemaakt. Fanatiek als ze is hervatte ze vanmiddag nog haar training.

Zaterdag om 20.00 uur is de halve finale van Sterren Springen te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen