Gerard wil Caroline Tensen van duikplank

Gerard Joling had dit seizoen graag een grote ster als Caroline Tensen gezien als kandidaat in Sterren Springen op SBS 6. Dat vertelt de presentator in Veronica Magazine. Joling had genoeg namen op zijn wensenlijstje. “Er zijn altijd mensen die je graag wilt hebben, maar van wie je weet dat het niet kan. Caroline Tensen had ik leuk gevonden, maar zij heeft net haar arm gebroken. En Linda de Mol natuurlijk, maar die heeft het zo druk en ze zou het vast ook niet doen voor de concurrent.

Maar hij heeft meer BN’ers in gedachten. “Ik zou het ook leuk vinden als Johan Cruijff mee zou doen, maar dat zijn zulke grote namen, die hebben al zo veel om handen. Maar ik ben hartstikke blij met deze groep. Ik vind het prima! Lekker sportief, gezellig.

BN’ers die meedoen hebben vaak niet een al te drukke agenda. “De een doet mee voor de publiciteit en om zijn imago op te krikken, de ander doet mee voor het geld en weer een ander om echt iets te leren.”

Zelf springt hij in elk geval niet. “Nee. Ik ben vorig jaar even van die plank gesprongen toen we een spotje opnamen en dat zag er heel goed uit. Maar ik ben te oud om als kandidaat mee te doen.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen