Wilfred Genee nu ook met Beleggen International

Foto: Nick van OrmondtWilfred Genee komt naast zijn hitshow Voetbal International nu ook met Beleggen International. De eerste aflevering is vandaag om 13.20 uur op RTL Z. Dat heeft RTL vanochtend laten weten. Genee is enthousiast over de nieuwe klus. “Geloof het of niet, maar er is toch nog iets anders in het leven dan voetbal. Beleggen! En wat blijkt: je kan er minstens zo onderhoudend en prikkelend over praten. ‘Beleggen International’ is dan ook de op één na leukste talkshow op tv.”

Beleggen International wordt gesponsord door FitVermogen.nl, het online beleggingsplatform van ING Investment Management. “Met Beleggen International willen wij op een toegankelijke manier financiële onderwerpen onder de aandacht brengen“, zegt Ivar Roeleven, Directeur Beleggingsfondsen Europa bij ING IM.

Het is een leuke en informatieve talkshow, die onderwerpen met betrekking tot geld, het bedrijfsleven en de politiek aansnijdt.”

‘Beleggen International’ is van maandag 14 april tot 23 mei elke werkdag te zien bij RTL Z. Iedere maandag verschijnt er om 13.20 uur een nieuwe aflevering, die vervolgens van dinsdag tot en met vrijdag wordt herhaald.

Nieuwszender RTL Z zendt overdag uit op het kanaal van RTL 7.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen