Patricia Paay moet niet denken aan datingshow

Foto: NOSPatricia Paay moet er niet aan denken om op televisie op zoek te gaan naar een man. Dat heeft de tv-diva laten weten aan Shownieuws. Paay ziet zo’n show, zoals bijvoorbeeld Bridget Maasland die had, niet zitten. “Nee. Dat hebben ze echt al tien keer gevraagd bij de televisie. Ik zou er nooit aan beginnen. Ze denken natuurlijk: dat is het voor Patries. Maar ik denk dat daar heel vreemde mannen aan meedoen“, aldus de tv-diva, die wel graag een partner aan haar zijde zou hebben.

De tv-ster is deze week 65 geworden. “Op een gegeven moment zit je toch te denken: ik ben het gewend. Ik ben altijd getrouwd geweest en ik hou van dat lekker samen horen en samen delen.”

Ik zou nooit alleen op vakantie gaan. Het is toch leuk om dat stukje wat ik nog over heb met iemand te delen en samen te reizen en babbelen. Dat lijkt me wel leuk om een soort maatje te hebben.”

Wel geniet de tv-diva van de aandacht van de 35 jaar jongere Nicky van Dam. “Het is mijn allerbeste vriendje en dat zal het altijd blijven. Als er iets fantastisch langskomt, dan zien we het wel. En dan gunt hij het me ook.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen