Ruben Nicolai naar Duitsland met Golden Oldies

Ruben Nicolai gaat een tweede seizoen maken van zijn programma Golden Oldies. In de nieuwe serie proberen rockende oudjes Duitsland te veroveren. Dat heeft de presentator laten weten op 538. Golden Oldies was vorig jaar elke zaterdagavond te zien na Paul de Leeuw op Nederland 1. De komende serie start in de zomer. “Dat is fantastisch. Het was een succes qua kijkcijfers, de waardering was te gek, maar de echte belevenis zat gewoon in het programma“, aldus de BNN-presentator.

In het programma werken ouderen toe naar een rockconcert. “Je zag gewoon mensen helemaal opbloeien en een onmogelijk doel voor zich hebben en najagen in volle overtuiging. Dat was gewoon prachtig. Ik zat in Carré met natte ogen te kijken hoe die oldies de show van hun leven gaven.”

Met een optreden in Carré is in Nederland het hoogst haalbare bereikt, aldus Nicolai. “Wij gaan met de groep binnenkort de Rijn af Duitsland in en het Duitse repertoire ons eigen maken en de Duitse harten veroveren.”

Deze week zijn de oudjes aan het repeteren met Ramstein. “We onderzoeken of we nog meer bekende Duitsers kunnen trekken.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen