Natasja Froger betreurt vertrek Bonje met de Buren

Net als haar co-presentator John Williams, vindt ook Natasja Froger het jammer dat hun programma Bonje met de Buren verhuist van RTL 4 naar SBS 6. Dat geeft de presentatrice aan in Televizier. Froger betreurt het. “Dat vinden John en ik allebei. Het was ons kindje en zo waanzinnig succesvol. Maar we hadden er allebei geen tijd meer voor, we hadden alleen nog een gaatje tussen 2 en 4 uur ’s nachts. Dus misschien is het wel goed zo“, aldus de presentatrice.

Lang wilde Froger er niet over treuren. “Nu zijn we op ons hoogtepunt gestopt. Zie je, zo weet ik er toch iets positiefs van te maken. En Bonje was arbeidsintensief, hoor. Daar stond een aantal dagen voor, maar als het dan nog niet goed was, bleven we zolang als nodig.

Nu is ze druk met andere projecten. “Met het programma Met Open Armen. Daarin volgen we gezinnen die een baby uit het buitenland adopteren. Prachtig om te maken, maar dan ben ik zo vijf dagen weg naar Ethiopië of Nicaragua.”

Daarmee wil Froger zeggen dat een tweede programma nu absoluut niet handig is. “Ik wil mijn eigen gezin ook nog zien.

Eerder gaf ook Williams al aan te balen van het vertrek van Bonje met de Buren. Bij SBS 6 zal de show worden gepresenteerd door Jochem van Gelder en Patty Brard.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen