Medium Liesbeth woest over nieuwe soap Barbie

Foto: Robert HeezenMedium Liesbeth van Dijk vindt het stuitend dat Samantha ‘Barbie’ de Jong zich voor haar nieuwe RTL 5-soap Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal werpt op de paranormale wereld. Dat vertelt ze in weekblad Party. Van Dijk haalt keihard uit naar Barbie. “Barbie als medium! Ik dacht eerst nog dat het een grap was en moest er dan ook hartelijk om lachen. Maar het is allesbehalve een grap en dat heb ik aan den lijve mogen ondervinden“, legt het bekende medium uit.

Ze heeft Barbie al als medium ‘aan het werk’ gezien. “Ik had afgelopen week een stand op een paranormale beurs en ontdekte dat Barbie daar voor haar nieuwe televisieprogramma als medium aanwezig was. Ik wist niet wat ik zag en al helemaal niet toen ik hoorde dat zij readings gaf aan mensen.

Een vreselijke vertoning, aldus Van Dijk. “Het werd alleen nog maar erger toen die opgeblazen kikker van haar, haar man Michael, naar mijn stand kwam waar heel wat mensen aanwezig waren en vervolgens mensen bij mij weglokte om hen een reading van Barbie te laten ondergaan. Zoiets doe je toch niet.

Het is toch niet te geloven. Barbie is gewoonweg een belediging voor de paranormale wereld. Zij haalt hiermee het niveau naar beneden. Ik neem mijn werk zeer serieus. Zitten wij te wachten op Barbie? Nee, niet echt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen