Peter Plasman wil Linda de Mol in rechtszaal

Advocaat Peter Plasman gaat Linda de Mol oproepen om te getuigen in de zaak van Miljoenenjacht-kandidaat Arrold van der Hurk. Dat heeft hij laten weten aan Show Laat. Plasman vindt het waardevol om De Mol te ondervragen. “Het is zo dat Endemol en de Postcode Loterij nu als primair standpunt innemen dat er bij hem helemaal geen sprake was van een vergissing. ‘Na het drukken op de knop heeft hij spijt gekregen’, zeggen ze nu. Dat staat zo haaks op de uitlatingen van Linda de Mol.

De Mol reageerde de dag na uitzending in diverse media op de aflevering met Van der Hurk. “Dan heeft zij het over: ‘Hij wilde doorgaan. Hij drukte per vergissing. Een miljoenenvergissing. Hij drukte per abuis op de knop.'”

Maar Plasman wil meer weten. “We willen ook weten hoe het precies gegaan is. Wat is er in de verschillende pauzes gebeurd?

Van der Hurk drukte vorig jaar per ongeluk op de rode knop in Miljoenenjacht. Hij gaf al direct aan verder te willen spelen, maar het programma was onverbiddelijk. Hij won 125.000 euro, maar had 5 miljoen euro in zijn koffer.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen