DWDD-kijkers zijn Halina Reijn beu

Foto: RTLKijkers van De Wereld Draait Door ergerden zich woensdagavond groen en geel aan tafeldame Halina Reijn. Dat bleek uit een grote hoeveelheid reacties op Twitter. Sommigen vroegen zich zelfs af of Reijn dronken was. “Ik heb in vier dagen carnaval geen enkele dronkelap zo gênant horen zwetsen als Halina Reijn. Scheer haar weg“, zegt ene Mark. En Frans: “Wat weet die Halina Reijn dat interview met die grootheid Tommy Wieringa op een afschuwelijke manier te bederven.

Alsjeblieft, Halina Reijn hou je mond en ga ergens, vér uit beeld, in de hoek van de tv-studio zitten“, vindt Kim. En Irma: “Ik zou heel graag hebben dat Halina Reijn de rest van haar leven haar mond houdt.

De kritiek is Reijn zelf ook niet ontgaan. Zij reageerde ‘sssst’ op een tweet van Jorgine: “Tip: stop met @halinareijn als tafeldame! Laat ze dat overduidelijke geflirt, onnozele gekir & domme geblaat in haar eigen tijd doen!

Aan het begin van de uitzending merkte Reijn op dat ze al acht jaar bij De Wereld Draait Door ‘werkt’. Daarom vindt ze dat ze een cadeau verdient van Matthijs van Nieuwkerk.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen