Gordon houdt rekening met gastoptreden X Factor USA

Gordon denkt dat Amerika aan zijn voeten ligt nu hij een Hollywood-feestje heeft bijgewoond. Hij houdt rekening met een gastoptreden in de Amerikaanse X Factor. Dat zei hij gisteren in RTL Late Night. Gordon gelooft in zichzelf. “Ik heb wel met mensen gesproken als Kelly Rowland en Sharon Osbourne. Die zitten in de X Factor-jury, dus daar heb je raakvlakken mee. Dan praat je misschien wel over de mogelijkheid om misschien wel eens een guest appearance te doen in zo’n show.” 

Gordon, die niet lijkt te weten dat X Factor USA onlangs gecancelled is, weet niet zeker hoe de miljoenen Amerikaanse kijkers op hem zouden reageren. “Ik denk niet dat Amerika dat aan kan, want ik denk dat ik dan elke week een lawsuit aan mijn broek heb.”

Voorlopig heeft Gordon het druk genoeg in Nederland, want bij RTL tekende hij recent een vijfjarig contract. “Ik ben heel blij. Ik wist het natuurlijk al een paar maanden. Het is een lange tijd, maar ik ben er heel gelukkig mee. Ik zit bij een zender waar ik erg mijn ei kwijt kan.”

Verder riep Gordon in RTL Late Night weer dat hij de aandacht voor hem en zijn vriendje zo vreselijk vindt. Ondertussen had hij er geen probleem mee dat ook RTL Late Night allerlei foto’s en video’s van hen samen toonde.

Maandag zei de entertainer in RTL Boulevard te denken dat hij op het Hollywood-feestje indruk heeft gemaakt op Amerikaanse tv-bazen. “Als je ziet wat voor indruk ik maak op de mensen die naar me toekomen en die best wel belangrijk zijn in de tv-industrie… Wie weet krijgt het nog een staartje.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen