Divorce-acteurs al in optie voor seizoen drie

Foto: RTLHet tweede seizoen moet nog beginnen, maar toch zijn de acteurs van de RTL 4-serie Divorce al in optie gezet voor een derde seizoen. Dat vertelt acteur Dirk Zeelenberg in Veronica Magazine. Zeelenberg is trots op het succes van de serie. “Het tweede seizoen komt in begin maart op de buis en we zijn in optie gezet voor seizoen drie. Ik prijs me gelukkig dat ik een keer zo’n succes mag meemaken, want dat is niet alle collega’s gegeven“, vertelt de acteur, die David speelt in de comedy.

Hij ziet het als een geschenk. “Lang niet alle klussen zijn zo leuk als Divorce, dat kan ik wel zeggen. Ik heb de rol wel naar me toe getrokken. Mijn karakter was geschreven als een lieve knuffelbeer, maar ik heb hem wat gevaarlijker en onberekenbaarder gemaakt.

Dat Divorce zo’n succes zou worden, had Zeelenberg niet verwacht. “Toen het op de buis kwam, hoopten we dat de doelgroep van Gooische Vrouwen in elk geval zou kijken, omdat het bedacht is door Linda de Mol en Will Koopman en het door dezelfde ploeg gemaakt is.

Maar de verwachtingen zijn vol overtroffen. We zijn geëindigd op 2,3 miljoen kijkers. Vrouwen, mannen, kinderen: iedereen kijkt. Best uniek, dat ken ik helemaal niet.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen