De Social Club op tijdstip De Wereld Draait Door

Het uur dat De Wereld Draait Door in januari achterlaat op Nederland 3 wordt naast de nieuwe soap StartUp gevuld door De Social Club, ook van BNN. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Na StartUp om half acht, is om acht uur in De Social Club te zien hoe zes presentatoren via hun eigen sociale netwerk op zoek gaan naar opvallende verhalen. “De nieuwe programma’s zijn spraakmakend en innovatief met veel aandacht voor nieuw talent“, zegt zenderbaas Roek Lips.

De presentatoren van De Social Club bespreken op hun eigenzinnige manier de actualiteit van de dag. Via social media heeft het publiek rechtstreeks invloed op de inhoud van het programma.

De serie StartUp gaat over een groep jonge ondernemers die beginnen aan een avontuur om eigen baas te worden. Op hun zoektocht komen ze vriendschappen, vijanden, liefde, jaloezie, successen en tegenslagen tegen.

Het wordt een spannende tijd voor Nederland 3, dat het voor het eerst in jaren zonder kijkcijferhit DWDD zal moeten stellen. “De Wereld Draait Door is een prachtig programma waar ik trots op ben en wat zich heeft bewezen. Vanwege het brede publiek van DWDD is de verhuizing naar Nederland 1 een logische stap“, stelt Lips.

Hierdoor komt ruimte voor nieuwe, onderscheidende programma’s met veel aandacht voor jong talent. Programma’s die goed passen bij Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen