RTL 4 na jaren met nieuwe serie op maandagavond

Voor het eerst in jaren komt RTL 4 in januari met een nieuwe dramaserie op prime time maandagavond. Het gaat om Suits, dat in Amerika al drie seizoenen onderweg is. Dat heeft RTL 4 vandaag bekendgemaakt. Suits gaat over Mike, een luie maar briljante schoolverlater die toevallig in een sollicitatiegesprek terechtkomt met één van de beste advocaten in New York. “Onder de indruk van de adremheid van Mike besluit de advocaat hem in dienst te nemen“, aldus RTL.

De afgelopen jaren vult RTL 4 haar prime time-uren op maandag aldoor met Crime Scene Investigation, de spin-offs daarvan, en Bones. Nu komt daar dus Suits bij.

Suits zal een uitzendavond vormen met Crime Scene Investigation. Na CSI om half negen, zal vanaf 6 januari om half tien Suits te zien zijn. Er staan 22 afleveringen op het programma.

RTL 4 start in januari met nog een buitenlandse dramaserie, namelijk Broadchurch, dat met dubbele afleveringen te zien zal zijn op de zondagavond, van acht tot tien uur.

Deze serie, vanaf 5 januari op tv, gaat over detectives Ellie Miller en Alex Hardy, die in de kustplaats Dorset de spraakmakende moord op een achtjarige jongen proberen op te lossen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen