RTL Boulevard is Show Laat voor met Sylvie

Foto: Mike van den ToornNiet Show Laat op SBS 6, maar RTL Boulevard heeft vanavond het eerste grote tv-interview met Sylvie Meis over haar scheiding met Rafael. Ze doet haar verhaal in een vooraf opgenomen interview. Dat heeft RTL zojuist laten weten. “Ondanks dat RTL Boulevard alle ontwikkelingen rond de scheiding van Sylvie en Rafael kritisch heeft gevolgd, heeft Sylvie toch besloten om vanavond in het RTL 4-programma haar hele verhaal voor het eerst op beeld te vertellen“, aldus RTL.

Elf maanden na de veelbesproken oudejaarsavond in Hamburg blikt Meis in een openhartig gesprek terug op een roerig jaar. “Ik heb heel veel gehuild, maar achter gesloten deuren. Ik wilde aan niemand mijn verdriet laten zien.

Ook vertelt ze hoe zij zoontje Damian probeert te beschermen en gaat ze uitgebreid in op de afronding van de scheiding, haar band met Rafael en de zwangerschap van Sabia: “Ik wens haar alle geluk toe. Damian verheugt zich op het krijgen van een broertje of zusje.

In tegenstelling tot RTL Boulevard, heeft Show Laat de veelbesproken Meis gestrikt voor een live gesprek. Bovendien staat de héle uitzending van Show Laat in het teken van de tv-ster.

RTL Boulevard is vanavond met Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde en Bram Moszkowicz. Show Laat is vanavond met Beau van Erven DorensEvert Santegoeds en Sylvie Meis.

Overigens is in Show Vandaag, om 17.30 uur op SBS 6, ook al een interview met Meis te zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen