Scheiding-Sylvie vanavond live in studio Show Laat

Foto: Mike van den ToornBeau van Erven Dorens en Evert Santegoeds hebben een erg spannende aflevering van Show Laat voor de boeg, want niemand minder dan Sylvie Meis zit vanavond de hele uitzending lang aan de desk in het SBS 6-programma. Na tien maanden gezwegen te hebben, zou dit Show Laat zo maar eens topcijfers kunnen bezorgen. “Dit is toch wel het eerste exclusieve interview dat zij live op tv gaat geven na alle ellende. Dat was ook nog part of the deal“, aldus Santegoeds.

Een ander onderdeel van de ‘deal’ is een groot interview in weekblad Privé, dat gisteren verscheen. Het management van Meis heeft Santegoeds voor vanavond geen restricties opgelegd. “Nee, nog niet in elk geval“, zegt hij.

Meis zal niet alleen over haar geruchtmakende scheiding met Rafael van der Vaart vertellen, maar ook haar nieuwe lingeriecollectie The Sylvie Collection krijgt volop de aandacht.

Show-verslaggever Koos van Plateringen is vandaag de hele dag op pad met Meis, die de collectie introduceert in Nederland. Een verslag daarvan is te zien in Show Vandaag, om 17.30 uur op SBS 6.

Show Laat is om 22.50 uur te zien, ook op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen