Gordon vrijdag gasthoofdredacteur Koffietijd

RTL 4-ster Gordon is vrijdag voor één keer de hoofdredacteur van het ochtendprogramma Koffietijd. Hij mag de hele uitzending zelf samenstellen. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Er zitten alleen maar gasten aan tafel die voor Gordon belangrijk zijn. “Een kans om echt een uur lang televisie te kunnen maken met mensen en onderwerpen die mij na aan het hart liggen is een kans die ik natuurlijk niet aan mij voorbij kan laten gaan”, aldus de televisiester.

In de uitzending onthult Gordon onder andere alles over de dagelijkse strijd tegen zijn allesoverheersende huidziekte psoriasis en hoe hij dit beheersbaar houdt. Ook praat hij met zijn spirituele coach Anita Smits over het heden en zijn toekomst, over de presentatrices én over de kijkers.

Uiteraard is de uitzending ook gevuld met een flinke portie muziek. Zo komen pianiste Iris Hond en Joni van ‘Holland’s Got Talent’ langs en geeft Gordon een exclusief Koffieconcert.

Pernilla La Lau en Quinty Trustfull verheugen zich op de show. “Ik weet nu al dat onze villa op z’n kop zal staan. Het is altijd een feestje als Gordon er is. Je weet nooit wat er gebeurt als hij komt; lekker adrem! Het wordt een ‘sterk bakkie’”, aldus La Lau.

Collega Quinty kijkt ook uit naar de prettige chaos en gezelligheid van het ‘ongeleide projectiel’. “Ik moet wel bekennen dat ik het ook wel bijzonder zou vinden als hij bij ons zijn lieve, rustige kant zou laten zien aanstaande vrijdag”, zegt ze.

Koffietijd wordt iedere maand één keer door een bekende gasthoofdredacteur geleid.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen