Patricia voor geen goud in Sterren Springen

Zelfs als ze geen enkel tv-programma meer overhoudt zou Patricia Paay een deelname aan de SBS 6-show Sterren Springen niet overwegen. Dat vertelt de tv-diva in weekblad Televizier. Het lijkt Paay vreselijk. “Nee, ben je gek, voor geen goud! Dan zou ik heel teleurgesteld zijn in mezelf. Ik heb andere talenten, dát doe ik niet. Ik heb drie regels: heb ik er wat aan, voegt het iets toe aan mijn carrière en verdien ik er mee? Als een van die vragen ‘nee’ is, doe ik het niet“, legt ze uit.

Paay weet precies wat ze wil. “Ik ga niet als programmavuller op tv. Mensen kennen me toch wel, ik hoef niet beroemder te zijn dan ik ben.”

Overigens benadrukt Paay nooit ontslagen te zijn door SBS. “Nee, ik ben niet ontslagen: mijn contract werd niet verlengd. Ik voelde al aankomen dat ik niet mocht blijven; SBS 6 had te veel mensen onder contract.”

Dit seizoen is ze wel de laan uitgestuurd door RTL 4. “Ik had wel verwacht dat ik bij Holland’s Got Talent kon blijven, want ik werd een beetje het gezicht van dat programma. Dat ik niet kon blijven, vond ik jammer, maar misschien moest het gebeuren, zodat ik Cougar Love kon doen.”

Er komen nu allemaal leuke dingen op me af. Al zal ik sommige dingen nooit doen, al moet ik een droge boterham eten.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen