Gouden Kooi kampt met kandidatentekort

Het Talpa-programma De Gouden Kooi kampt drie weken voor de start van het programma nog steeds met een kandidatentekort. De makers zijn nog op zoek naar vijf deelnemers. “De samenstelling van de groep is niet goed“, zegt producente Deborah Flens in De Telegraaf. “Natuurlijk, we hebben al een moeder. Dat hadden we niet kunnen bedenken, want welke ouder gaat nu minimaal een jaar weg bij de kinderen.”

“Maar met name bij de mannen zijn er leemtes, waar ik van wakker lig. We hebben de casting dan ook gewoon weer opengesteld.” Deborah is onder meer op zoek naar een soort Chris Zegers: een mooie, stoere metroman die de kijkcijfers moet opjagen. Verder zoekt Deborah naar een jonge, ambitieuze man met een frisse kijk op het leven en een hardwerkende man. Ook zijn de makers op zoek naar twee vrouwen. “In de groep zoeken we nog een jong stoer wijf à la Anouk, Ellen ten Damme, type Manuela Kemp en een sexy blondine als Pamela Anderson of Paris Hilton.

Deborah heeft al veel aanmeldingen gehad, maar dat zijn volgens de producente niet de juiste mensen. Deborah Flens denkt dat het erg verleidelijk is om aan het programma mee te doen: “Je gaat wonen in een luxe landgoed met een poolboy, personal trainer, paardrij-instructeur en huishoudster. En het zal je aan niks ontbreken. Wie er het langste blijft wonen wint het stulpje plus een geldbedrag waardoor werken een optie in plaats van een heilig moeten wordt.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen