Musical Awards terug, maar niet op televisie

Het Musical Awards Gala keert terug, maar niet als live evenement op televisie. Dat heeft de organisatie gisteren laten weten na de primeur in RTL Boulevard. Albert Verlinde is blij. “Het is natuurlijk een heel slecht gala geweest. Wat er dit jaar gaat gebeuren is dat ze op 25 november worden uitgereikt en dat we een maand ervoor de genomineerden bekendmaken. Het gala komt zoals het er nu uitziet niet op tv, maar wel in samenvatting. Het gaat erom dat die prijzen er weer zijn.” 

Verlinde was een van de theaterproducenten die zijn medewerking aan het Musical Awards Gala terugtrok, na het debacle in 2011, toen de show op dramatische wijze door Carlo Boszhard en Irene Moors verzorgd werd.

De afgelopen twee jaar hebben alle Nederlandse theaterproducenten hun krachten gebundeld om er voor te zorgen dat de prijs voor Nederland behouden blijft.

Als locatie voor de komende uitreiking is gekozen voor de TheaterHangaar in Katwijk, waar al ruim drie jaar lang Soldaat van Oranje – De Musical voor uitverkochte zalen staat.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen