Helga verheugt zich op Knevel & Van den Brink

Helga van Leur vindt het erg leuk dat zij één van de veertien gastpresentatoren van Knevel & Van den Brink is. Dat heeft de weervrouw laten weten op 538. Van Leur valt deze zomer eenmalig in. “Dat vind ik wel een heel grote eer. Ik zei: ‘Leuk, als jullie dan aandurven, moet ik dat ook maar proberen.’ Ik vind het leuk uit mijn comfort zone te gaan. Je leert heel veel, maar je kan ook gigantisch op je bek gaan. Dat je achteraf denkt: dit had ik maar beter niet kunnen doen“, zo vertelt ze. 

Ze heeft geen idee van hoe het zal zijn. “Dat weet ik niet. Ik zal die dag zelf de hele dag meelopen. Ik wil alles weten, ook welke gasten er komen. Dan kan ik me er goed in verdiepen.

Wie ze precies vervangt, onthoudt ze nauwelijks. “Ik zit naast meneer Knevel. Nee, Van den Brink, moet ik zeggen. Nou weet ik het niet meer. Nee, Van den Brink. Knevel gaat erna op vakantie.”

Van Leur heeft niet de ambitie een eigen talkshow te maken. “Nee, hoor. Er zijn zo veel mensen die dat fantastisch kunnen. Ik zou het wel heel leuk vinden om een programma te doen dat heel dicht bij mij ligt, over populair-wetenschappelijke dingen.

De uitzending met Van Leur is op 25 juli.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen