Ferry Doedens wil meters maken als presentator

Foto: Nick van OrmondtFerry Doedens wil de komende tijd meters maken als presentator. Dat heeft de Goede Tijden Slechte Tijden-acteur laten weten aan RTL Boulevard. Na het dagelijkse programma Het Beste Van Idols Worldwide, is Doedens nu backstage-presentator bij X Factor. “Wat ik heel erg leuk vind is dat ik nu kleine programma’s mag doen. Ik hoef niet direct een hele grote show te doen. Natuurlijk, misschien over een paar jaar. Laat me maar gewoon kleine meters maken“, vertelt hij.

Het presenteren van die backstage-show vindt hij best spannend. “Ik heb elke vrijdag een live-schakeling met Martijn. Ik moet zeggen dat ik dat heel spannend vind, ookal is dat nog geen 15 seconden. Dan denk ik: geen fouten maken, ik moet niet struikelen. Maar het gaat goed.”

Doedens, volgens Albert Verlinde ‘de hunk die alle vrouwen kan krijgen, maar het met een kerel doet’, is vooral druk met GTST. “Er komt nu wel echt iets in Goede Tijden, wat wel echt hoog op mijn lijstje stond. Misschien komt dat wel binnenkort.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen