Louis Talpe uit Goede Tijden Slechte Tijden

Louis Talpe wordt begin 2014 uit Goede Tijden Slechte Tijden geschreven. Dat vertelt de soapacteur aan Story. Talpe is in het voorjaar te druk met een Vlaamse musical. “Als ik iets voor bijvoorbeeld Mega Mindy moest opnemen, werd er altijd zo geschoven met de schema’s dat ik daar tijd voor had. Maar het repeteren van 14-18 zal heel veel tijd in beslag nemen, dat is niet te combineren met de soap. De schrijvers gaan nu een manier bedenken om mij er volgend jaar uit te schrijven“, zegt hij.

Het vertrek is volgens Talpe niet definitief. “Ik ga er maar tijdelijk uit. Vanwege de flexwet moet ik sowieso de serie voor drie maanden verlaten. Gelukkig kan ik die opnemen als we gaan repeteren voor 14-18. Als de musical eenmaal door het land gaat, moet ik deze met GTST combineren.

Dat moet goed gaan, denkt Talpe. “Ferry Doedens heeft dat met Wicked ook gedaan en dat ging hem goed af. Ik hoop dat de opnameschema’s van GTST dan opnieuw voor mij aangepast worden zodat ik ’s middags om drie uur naar België kan om in de rol van soldaat te kruipen.”

Louis Talpe speelt in de serie de rol van Mike.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen