Bert van der Veer nieuwsgierig naar Jensen

Tv-kenner Bert van der Veer zit vanavond voor de buis om naar de comeback van Robert Jensen te kijken. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Van der Veer is erg benieuwd. “Nou, reikhalzend is niet het woord, eerder nieuwsgierig. Ik heb Jensen later wel omcirkeld in mijn tv-gids, want uit hoofde van mijn vak vind ik dat ik het moet zien. In de nieuwe opzet gaat hij een-op-een met een gast, begrijp ik. Dat maakt het wel meteen heel kwetsbaar: als de gast me niet interesseert, kijk ik niet.

De regisseur van Pauw & Witteman vraagt zich af hoe Jensen zich zal opstellen. “Als ik aan Robert Jensen denk, komen toch al snel woorden als plat, brutaal en ordinair bij me op. Ik begrijp echter uit alle interviews die hij al heeft gegeven dat hij die tijd achter zich heeft gelaten. Ik ben benieuwd.

Jensen wil nu vooral gasten die wat te vertellen hebben. “Ik realiseer me heus dat hij wel wat kan hoor. Dat interview met Pim Fortuyn heeft hij toentertijd bijvoorbeeld fantastisch gedaan, dat moet je hem nageven.

Robert spreekt bovendien van alle mannelijke Nederlandse presentatoren het beste Engels, of Amerikaans eigenlijk“, besluit de vriend van Judith Osborn.

Jensen Later is om 22.30 uur te zien op Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen